Bijzondere wijn

Heel apart en zeker is er nog helemaal niets. Maar 40.000 flessen wijn die meer dan veertig jaar lang vergeten in een Spaanse kelder hebben gelegen is iets dat zo uit een sprookjesboek lijkt te komen. Zeker als na al die jaren de wijn ook nog eens van een formidabele kwaliteit blijkt te zijn. De foto laat zien hoe de wijn is aangetroffen. Een deel van de wijn was al gebotteld, maar een deel zat nog in de vaten zoals de foto laat zien.

Het gaat nu niet bepaald om een goedkoop wijntje. Integendeel. De waarde per fles zal ergens rond de 150 tot 225 euro schommelen. Kenners welke de wijn inmiddels hebben geproefd en beoordeeld zijn vol lof, en ook het nodige aan rapporten is beschikbaar.

We zijn bezig om een officiƫle taxatie van deze wijn te laten maken, en aansluitend de wijn te laten transporteren naar de regio Parijs waar de wijn in geconditioneerde kelders kan worden opgeslagen. Zodra de taxatie er is kunnen we een beperkte groep personen de gelegenheid bieden mee te investeren in dit bijzondere project middels de verkoop van een gelimiteerd aantal flessen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Alle informatie daarover publiceren we op deze website.

Trefwoorden: