Binding met bio?

Zoek jij werk dat je helemaal vanuit huis kunt regelen en waarbij je je eigen tijden kunt indelen? Beheers je de Nederlandse taal tot in de finesses, ben je punctueel, leg je gemakkelijk contacten en ben je eigenlijk het liefst de spin in het web die alles regelt en organiseert? Dan ben jij misschien degene die we zoeken.

We zijn voor BIOWINKELNIEUWS (www.biowinkelnieuws.nl) op zoek naar een redactrice. Op BIOWINKELNIEUWS schrijven we geen reviews, geen blog, en ook geen kletsverhalen.

BIOWINKELNIEUWS is een platform waarop we voor alle leveranciers van alles wat met biologisch eten en drinken van doen heeft gratis al het nieuws dat ze hebben publiceren, met daarbij gratis een link naar de website.

Met deze strategie onderscheiden we ons met een ijzersterke domeinnaam duidelijk van het merendeel van de vergelijkbare websites. Wat ons uniek maakt is eigenlijk het schrappen van alles wat geen nieuws is. Nieuwe artikelen, een nieuw soort voeding, of een mooie aanbieding? Straks staat het allemaal op BIOWINKELNIEUWS.

Jij bouwt het op. Dat betekent contact leggen met alles en iedereen die jou nieuws kan aanleveren, je redigeert waar nodig de binnengekomen berichten en je zorgt er voor dat ze online verschijnen. Nieuws aangeleverd krijgen is zorgen dat je contacten legt, en als je na verloop van tijd genoeg contacten hebt en je er voor zorgt dat men nieuws aanlevert op een manier dat je elk bericht door te knippen en te plakken online kunt plaatsen is BIOWINKELNIEUWS bij te houden met twee tot drie uurtjes werk per dag. Welke tags je aan een bericht koppelt is aan jou.

Wij betalen je per geplaatst bericht. Over de eerste 1.500 berichten betalen we je een vast bedrag per geplaatst bericht van 3 euro exclusief BTW, vanaf 1.500 berichten spreken we een vergoeding af welke de inkomsten van de website uit reclame reflecteert. Over de door jou verkochte reclame op de website ontvang je een provisie van 40%. Alle werkzaamheden vinden plaats op basis van een a­gen­tu­ren­over­een­komst. Alle betalingen gaan per faktuur per einde van de maand met een vaste betaaltermijn van dertig dagen.

Vrij vroeg in 2018 voegen we aan BIOWINKELNIEUWS ook de het BIOWINKELPLEIN toe, net als de BIOBOODSCHAPPENBOX en, hoe kan het ook anders, de BIOCADEAUBON. Ook over deze initiatieven zwaai jij wat publiciteit betreft de scepter. We bouwen het allemaal langzaam op, maar dus wel met een heel duidelijk doel en een heel duidelijke visie.

Interesse?

We geven de voorkeur aan iemand uit de regio Leiden / Bollenstreek, bij voorkeur 35 jaar of ouder, het foutloos beheersen van de Nederlandse taal in woord en schrift is vereist, en je moet echt de drive hebben om er voor te gaan.

Een stevige affiniteit met alles wat biologisch is maakt deel uit van de voorwaarden.

Mail ons als je aan het profiel voldoet eens een korte motivatie waarom we voor jou moeten kiezen. Na ontvangst van je bericht nemen we op korte termijn contact met je op.