bluhenderhandel.de

De Nederlandse versie stond al via ons te koop, en nu hebben we ook de Duitse variant beschikbaar: bluhenderhandel.de. Natuurlijk hebben we ook de IDN-versie blühenderhandel.de voor u beschikbaar.

De Duitse markt voor Nederlandse bloemen is enorm. Dat betekent dat de online verkoop van Nederlandse bloemen op de Duitse markt voor wie het goed aanpakt een aangename bron van inkomsten kan gaan vormen.

Bloeiende handel

Een API laten inbouwen en een contract met een PSP. Meer heeft u in feite niet nodig om van start te gaan. Technisch stelt het allemaal niet zo heel erg veel voor. Als je het heel erg kort samenvat kan iemand uit Duitsland die in Duitslang een bloemetje wil laten bezorgen op een Duitse website bloemen bestellen. De order zelf wordt verwerkt in Nederland en via POSTNL gaan de bloemen in een speciale verpakking op de juiste dag naar Duitsland.

Zodra het systeem technisch eenmaal werkt is het allemaal alleen nog maar een kwestie van de website promoten. Net als in het Nederlands is de domeinnaam ijzersterk, en door bijvoorbeeld een adswap met detaillisten in bijvoorbeeld vazen kun je via het uitruilen van banners al heel erg snel een mooi breed publiek bereiken. Nog beter en misschien wat effectiever is affiliates de mogelijkheid bieden om uw bloemen te promoten en te verkopen.

Belangrijk bij verkopen in Duitsland is dat de website in het juiste Duits is opgesteld, en dat er een kantooradres in Duitsland is. Op zich is een vestigingsadres genoeg om mee te beginnen, maar naast de koop van de domeinnaam moet er dus wel rekening worden gehouden met een juiste opbouw van de exploitatie.

Staat de boel eenmaal dan is het potentieel enorm. De Duitse markt is ruwweg vijf maal zo groot als de Nederlandse, en de prijzen van bloemen liggen er hoger dan in Nederland. Dat laatste geeft de ruimte om met een enorm concurrerende prijsstelling de markt op te gaan.

De domeinnaam is los te koop, maar we kunnen ook een compleet draaiklare website opleveren. Meer weten Neem dan gerust eens contact met ons op.