briefondernummer.nl

Nog een paar dagen en dan gaan we live met een project dat we eerst een poosje te koop hadden staan: briefondernummer.nl. De basiswebsite staat inmiddels online, en de aankomende week draaien we er eerst nog even wat tests mee om te kijken of er mogelijk nog kinderziektes in het geheel zitten en om wat laatste technische en cosmetische aanpassingen door te voeren.

De tijd is er naar

Het is ook wel een goed moment voor een platform als dit. Het gaat behoorlijk hard back to basics, maar daar schuilt juist de kracht van het concept in. Niet de razendsnelle lijn van de moderne datingplatforms, niet het jachtige van de sociale media en de absolute discretie van een advertentie in de krant.

De verwachting? Wel, we hebben om een advertentie te plaatsen gekozen voor een absoluut bodemtarief en naast de prijs die het werk gaat doen is ook rond de 50% van de drie miljoen alleenstaanden in ons land een mogelijke adverteerder. Natuurlijk is het een gok, maar rond de 300.000 advertenties per jaar moet toch haalbaar zijn.

We houden u op de hoogte

Trefwoorden:, ,