Dashcamclips.com

Dit moet wereldwijd een enorme hit kunnen worden. Een website vol filmpjes gemaakt met de dashcam. De naam is zonder enige twijfel de sterkst mogelijke, en de markt is nu de dashcam als gadget razendsnel in populariteit toeneemt meer dan enorm. Vooral televisieprogramma’s als ‘Idioten op de weg’ dragen fors bij aan die groeiende populariteit.

Dashcams zijn populairder dan ooit

Aan een website vol clips kun je als exploitant alleen verdienen aan de reclame. Als je aan het online zetten van clips kosten gaat verbinden krijg je je website niet gevuld, en als je aan het bekijken van clips kosten gaat verbinden decimeer je je publiek.

Gelukkig biedt de reclame als inkomstenbron perspectief genoeg. Per clip die wordt bekeken kunnen gemiddeld drie banners worden getoond (op een mobiel scherm komen minder banners in beeld dan op het scherm van een tablet of laptop) en het aantal clips maal het aantal maal dat een clip gemiddeld wordt bekeken maal het aantal clips dat online staat levert een aanzienlijk aantal vertoningen van banners op.

En dat genereert prima inkomsten.

Door geolocatie (in welk land zit de persoon die deze clip bekijkt?) te koppelen aan het vertonen van lokale banners (in België vertonen we andere reclame dan in Canada) kun je adverteerders de mogelijkheid bieden om landelijk, in een aantal landen of wereldwijd te adverteren.

Kortom: een website met een waanzinnig potentieel, waar we zeer binnenkort mee aan de slag gaan en waar we heel erg veel van verwachten.

Investeren in deze website?

Binnenkort staat alle informatie online.

 

Trefwoorden: