EAT2BEATBATTEN!

Zo, ons initiatief in de strijd tegen Batten staat online. En ook van deze actie hebben we weer iets heel bijzonders weten te maken. Geen grijze ‘geef maar geld’ actie, maar een actie die goed, leuk en zelfs een beetje spannend is om aan mee te doen.

Batten: let’s defeat it!

Catchy naam, maar vooral een naam die exact past bij het project als geheel. Lekker uit eten gaan en zo helpen om geld in te zamelen voor de strijd tegen Batten. Van wat u uitgeeft in de aangesloten restaurants komt 5% rechtstreeks en zonder omwegen ten goede aan onderzoek. Maar als u een gratis pasje van ons initiatief heeft hebben we ook voor u een heleboel hele leuke dingen.

Zo geven we elke keer dat er een mijlpaal is bereikt een schitterende prijs weg: een etentje voor twee in een restaurant uit de Michelingids. Welk restaurant? Dat is het mooiste: u mag kiezen uit elk restaurant dat in de gids staat.

En ook tussendoor hebben we een flink aantal leuke extraatjes en evenementen gepland. Zo brengen we ons project niet alleen onder de aandacht maar houden we die aandacht ook vast.

Online winkelen bieden we in een later stadium ook aan. Met het nummer op uw pasje krijgt u op al uw bestedingen tien procent korting. En in onze winkel vindt u straks alles wat met eten, drinken en koken te maken heeft. Van biologisch verantwoord vlees tot en met de meest exclusieve keukenapparatuur.

Maar we moeten beginnen bij het begin.

Op dit moment is dat de jacht op sponsoren.

Hoe ook uw bedrijf ons project kan sponsoren?

Dat leest u binnenkort op deze website.

De landingpage bekijken?

www.eat2beatbatten.com