f1forum.nl

Met deze domeinnaam kun je alle kanten op. Want er zijn wel meer websites die zich richten op de Formule1 in het algemeen, maar een goed Nederlands forum  is er nog niet. Bijzonder, want met open source software zoals phpBB kan je binnen een paar uurtjes een compleet en goed werkend forum online zetten. Kies je voor betaalde software zoals bijvoorbeeld vBulletin of Invision Power Board dan heb je voor relatief weinig geld een forum waarmee je professioneel uit de voeten kunt.

De F1 helemaal jouw ding?

Naast f1forum.nl hebben we ook f1portal.nl en f1chat.nl te koop. Pak je met deze drie domeinnamen de zaken handig aan dan kan je enorm veel traffic realiseren. En veel traffic is altijd goed voor een heel erg leuke bron van inkomsten. Combineer het met een online shop van F1 merchandise, reclame of een affiliate-pakket en je kunt een heel erg dik belegde boterham verdienen met dit forum.

Dus ben jij Formule1 fan in hart en nieren en zoek je een manier om er een boterham mee te verdienen? Dan is dit je kans! Natuurlijk helpen we je als het nodig is op weg. Bijvoorbeeld door de websites voor je te bouwen of door je te ondersteunen met wat reclame.

En als je een goede prijs wilt betalen maar die niet in één keer neer kan leggen? Ook dan valt er altijd wel iets te regelen.

Dat de domeinnaam ijzersterk is lijkt ons evident. Maakt u er een ijzersterk forum van?

Kortom: pak je kans en doe een mooi bod!