florientexpress.com

Voor de online verkoop en bezorging van bloemen is dit een hele mooie en ook nog eens internationaal inzetbare naam. De naam is gemakkelijk te onthouden en dankzij de fameuze Oriënt Express die wereldwijd bekend is zal het inburgeren van de naam weinig moeite kosten. Het is wat ons betreft zeker een ijzersterke naam.

Stoom op naar succes

Maar waar begin je met zo’n enorm project? Wel, dat is gemakkelijker dan u denkt. Niet Nederland maar Amerika is de beste markt om te beginnen. Het mooie van online handel is dat je vanuit je Nederlandse luie stoel de hele wereld kunt bereiken. En met een aantrekkelijk affiliate-programma ligt die wereld aan je voeten.

Kost een mooie bos bloemen hier twee tientjes, dan ben je in Amerika als je bloemen laat bezorgen al gauw tussen de 70 en 100 dollar kwijt. En er is een affiliate-programma van een bedrijf met ruim 15.000 aangesloten bloemisten waar elke verkoop twintig procent provisie oplevert. Dat geeft toch te denken. Even de API inbouwen en je kunt van start. Meer is het feitelijk niet.

Een land met meer dan driehonderd miljoen inwoners, twintig procent provisie: voor wie er echt voor gaat zijn de mogelijkheden letterlijk eindeloos. Want stel nu eens dat het lukt om op jaarbasis 25.000 boeketten te verkopen. Dat is op de totale markt echt helemaal niets, maar 25.000 maal een dikke provisie is al gauw meer dan drie ton per jaar.

Via een groot project dat we ergens medio 2019 in de VS van start laten gaan en waar we ook de reclame op verzorgen via een eigen organisatie hebben we desgewenst een eerste groot en vooral heel erg goed promotiekanaal voor deze domeinnaam beschikbaar.

Anders gezegd: deze domeinnaam opent de deur naar een absoluut topinkomen. Goed, het opbouwen vergt tijd en energie.  Maar de domeinnaam is tijdloos en waardevast, de markt is enorm en al uw werk is online. Kortom: een uitdaging voor wie op zoek is naar die ene unieke kans.

Interesse?

Deze naam is niet goedkoop, maar zal uw investering dubbel en dwars opbrengen. Dus doe een goed bod, of neem anders eens contact met ons op.