fuikenradar.nl

Goed, een app die waar­schuwt tegen al­co­hol­con­tro­les is ook wat ons betreft ‘not done’. Alcohol en verkeer dat kun je niet maken, en als je met drank op toch achter het stuur gaat zitten juichen wij elke boete alleen maar toe.

Een app tegen flitspalen en andere snelheidscontroles is er al. Hartstikke handig. En zo zijn er al wel meer apps die onderweg het leven makkelijker, voordeliger en aangenamer maken.

En toch missen we er nog een.

Wie nog oude boetes heeft openstaan of nog het nodige aan de fiscus moet betalen dat al mijlenver na de uiterste betaaldatum is heeft er over het algemeen weinig trek in om een fuik binnen te rijden. Eenmaal in een fuik waar de politie en de belastingdienst samen je handel en wandel onder de loep nemen kun je met een beetje pech je auto laten staan in ruil voor een papier waarop staat welk bedrag je mag voldoen voor ze doodleuk je auto gaan veilen.

Zo blijf je ver van de ANPR

Denk niet dat er maar weinig mensen zijn die ronduit bang zijn voor dit soort controles. Het gaat in Nederland om vele honderdduizenden mensen. Eenmaal voorbij de ANPR is de motoragent die je mag volgen zo bij je, en heb je geen schijn van kans meer om te ontkomen. Een app die dat soort vervelende momenten helpt voorkomen kan een regelrechte hit worden.

Een soort Flitsmeister, maar dan als hulpmiddel om fuiken te ontwijken. Technisch is het relatief eenvoudig te ontwikkelen, en het potentiële aantal gebruikers kan enorm zijn. Mobiele fuiken, trajectcontroles waar de ANPR automatisch wordt ingezet: het is net als de snelheidscontroles die Flitsmeister weergeeft actueel te houden met een community. En als je een reden hebt om de controles te vermijden is een app die je daarbij helpt bijna letterlijk onbetaalbaar.

Een dergelijke app hoeft niet gratis te zijn. Wel tot aan het moment waarop de app up and running is met een stevige community. Maar op een zeker moment kan het gebruik van de app een betaalde dienst worden. En als er dan vele tienduizenden automobilisten gebruik maken van de app kan dat een aanzienlijk bedrag per jaar opleveren.

Ergo: een domeinnaam waar een hele dikke boterham mee te verdienen valt. Natuurlijk kunnen we op verzoek de beschreven app ook draaiklaar opleveren.

Interesse?

Neem dan gerust eens contact met ons op.