Bent u op zoek naar wat hulp om uw bedrijf meer in beeld te krijgen bij uw doelgroep? Naar een manier om zelfstandig aan de slag te gaan, of een creatief idee om uw concurrent te verslaan? Een bedrijfsfinanciering nodig waar geen bank aan te pas komt, of een opvallende incentive? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen.

Adtractie BV: creatief, inventief

Adtractie BV ontwerpt al meer dan vier jaar lang creatieve oplossingen voor een breed scala aan vraagstukken. Op deze website kunt u een impressie opdoen van een klein deel van hetgeen we doen en hebben gedaan. Alles wat we bedenken en ontwerpen valt op, en alles wat we bedenken werkt.

Natuurlijk zijn wij er ook graag voor u.

Onze werkwijze is heel erg eenvoudig. Mail ons om te beginnen eens uw idee, probleem of verzoek. Beschrijf duidelijk waar u hulp bij nodig heeft. Meer hoeft u per saldo niet te doen.

Nadat wij uw bericht hebben ontvangen nemen wij contact met u op.

Als we niets voor u kunnen betekenen hoort u dat direct. Helaas hebben we voor heel erg veel, maar niet voor alles een oplossing. Misschien kunnen we u doorverwijzen naar een ander, en dat zullen we als het maar even kan ook zeker doen. Maar we gaan niet aan een dood paard staan trekken.

Kunnen we wel iets voor u betekenen dan schetsen wij u een beeld van wat we kunnen doen, welke tijd het ongeveer in beslag gaat nemen en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Wilt u op basis van die informatie dat wij voor u aan de slag gaan dan sturen wij u een opdrachtbevestiging met daarbij een eerste factuur.

Over de kosten:

Op zich kunnen we veel werk op basis van no cure no pay aannemen. Waar dat niet kan proberen we de initiƫle kosten voor u zo laag mogelijk te houden, waarnaast we deze kosten over het algemeen aan u declareren op basis van een betaaltermijn van dertig of zestig dagen. Zo proberen we te voorkomen dat u direct al met kosten wordt geconfronteerd welke u spoorslags dient te voldoen. Zeker als u ergens mee in de knoop zit verlicht dat uw zorgen, terwijl binnen de betaaltermijn een begin kan worden gemaakt met het vinden van een afdoende oplossing.

Dus heeft u een idee, vraag of probleem? Laat ons meedenken. Tot u akkoord gaat met een voorstel van ons kost het u niets, en wellicht is het vinden van een antwoord op uw vraag eenvoudiger dan u denkt.