Klussies

Soms zijn case-studies een enorm goede manier om met een nieuw en fris idee voor de dag te kunnen komen. Creatief zijn we niet de hele dag, en op de dagen dat er helemaal niets uit onze handen komt gaat de tijd op aan een hobby die nooit verveelt: kijken wie wat doet en hoe het volgens ons beter kan.

Klussies maakt er maatwerk van

Sinds een week of wat maken we van tijd tot tijd schetsen van een platform dat verdacht veel weg heeft van het welbekende Werkspot. Werkspot is een prima platform, maar het kan beter. Om te beginnen bijvoorbeeld aan de kant van de vakmensen die klussen willen aannemen of nader willen bespreken met opdrachtgevers.

Waarom moet dat geld kosten? Veel vaklieden die opdrachten willen aannemen zijn ZZP-er of ondernemers met een klein bedrijfje. Dus moet je nou echt elke keer weer een paar euro uit hun portemonnee porrelen? Dat kan toch wel wat chiquer.

Maar we hebben ook nog een paar kleine innovaties die we zelf zouden toevoegen aan een concurrent van Werkspot. De hele opzet van een dergelijk initiatief zou volgens onze bescheiden mening veel meer mee moeten gaan met de ontwikkelingen en mogelijkheden  die online communiceren te bieden heeft.

Kort en goed? We hebben de concurrent in aanbouw, en voor eind dit jaar gaat die concurrent live.

We houden u, uiteraard, op de hoogte.