Leveranciers gezocht

Voor een nieuw project zijn we op zoek naar webwinkeliers die artikelen leveren die te maken hebben met auto’s. Van kinderzitjes tot oliefilters en van navigatiesystemen tot wieldoppen. Het doel is het vormen van een enorm winkelplein, maar dan net even iets anders dan andere.

Wat als we u vertellen dat we een jaar na de start ongeveer 600.000 vaste klanten hebben, en dat we dat aantal binnen drie jaar waarschijnlijk gaan vervijfvoudigen? Dan gaat het om een enorme groep mensen die samen een meer dan gigantische omzet helpen genereren.

Nog leuker is het als we u vertellen dat het u geen dubbeltje provisie kost. We brengen wel een basisfee in rekening om onze kosten te dekken. Tot honderd artikelen die u straks in onze winkel plaatst bent u slechts twaalf euro per maand kwijt. Maar u betaalt geen provisie over uw verkopen.

Toch zonde, die twaalf euro. Op jaarbasis is dat 144 euro en ook voor u telt elke euro. Dus om dat te compenseren krijgt u van ons een gelijk bedrag aan reclameruimte terug op het winkelplein. Zo kunt u uw banners in beeld brengen en daarmee weer wat extra klanten aantrekken.

Hoe we aan zoveel klanten gaan komen?

Dat is nog even het geheim van de kok.

Maar dat we een heel eigentijdse en vooral heel erg opvallende aanpak hebben als het gaat om reclame maken staat wel vast.

Interesse?

Stuur ons dan even een berichtje met daarin een link naar uw winkel. Dan nemen wij zodra we er klaar voor zijn contact met u op.

Trefwoorden:,