Postcodedagcadeau

Ook grotere projecten geven we graag vorm en inhoud, en met het Postcodedagcadeau gaan we over niet al te lange tijd de strijd aan met de Postcode Loterij. Waar zij wekelijks een trekking hebben geven wij elke dag iets leuks weg, en nog veel belangrijker: waar meedoen met de Postcode Loterij geld kost is even kijken of er een cadeautje voor u klaarligt op Postcodedagcadeau helemaal gratis.

Elke dag gratis kans op de meest spectaculaire cadeaus

Het mooiste is dat bij het Postcodedagcadeau elke week vooraf zeven codes worden gepubliceerd op de website. Die codes worden onherkenbaar gemaakt door ze te “hashen”. Voor elke dag en dus elk cadeau publiceren we dus een code.

Zodra die codes online staan kunt u er niets mee. Maar wat het publiceren van die codes uniek maakt is dat achteraf altijd te controleren is dat de combinatie van postcode en huisnummer die we voor elke dag publiceren als rechthebbende op een cadeau dus al van tevoren vaststond.

Ergo: wij kunnen niet rommelen en zo beïnvloeden wie welk cadeau krijgt, en deelnemers kunnen omrekenen of gepubliceerde combinaties van postcodes en huisnummers kloppen of niet. Postcodedagcadeau is daarmee honderd procent transparant.

In maart 2018 gaan we online!

Trefwoorden:,