Testwinkeliers gezocht

Op dit moment zijn we op zoek naar ongeveer honderd webwinkeliers die het leuk vinden om mee te werken aan de ontwikkeling van een compleet nieuwe shopping-app. Nu er in Nederland zo rond de elf miljoen mensen online winkelen en er met zo’n 100.000 webwinkels een omzet van twintig miljard wordt geboekt is voor wie vindbaar wil zijn sec een goede notering in Google niet langer genoeg.

Immers: uw concurrent is net als u fanatiek bezig om bovenaan in Google te komen, en jaagt zo samen met u de kostprijs per klik op de zoekwoorden die u allebei gebruikt alleen maar op. En Google is de lachende derde. Wat als u met een vast bedrag per maand alle elf miljoen winkelende mensen kunt bereiken? Wat als u en uw concurrent zonder contact en overleg gewoon kunnen samenwerken?

Het idee hebben we. De ruwe schets van hoe we het gaan aanpakken hebben we, en de techniek die er voor nodig is hebben we. Onze app lanceren we in september, ruim voor de feestdagen, voor iOS en Android. Maar de online versie, de website dus, kan in juni al online gaan. En u kunt daar als testwinkelier dus meteen al van profiteren.

Wat we van u nodig hebben is kritiek. Wat kan er beter, wat moet er anders? Wat wij in ruwe vorm ontwikkelen helpt u op die manier te verbeteren tot iets wat zo perfect mogelijk is.

Aanmelden kan nu nog niet, maar als het u leuk lijkt om één van de pioniers te zijn en het u plezierig lijkt om constructief mee te denken: let dan op deze website.