VAARCADEAUBON.nl

Er is nog geen universele cadeaubon waarmee iemand bij elke willekeurige verhuurder een bootje of een sloep kan huren. En dat terwijl er in ons waterrijke landje zeker behoefte aan en markt voor is. Verhuurbedrijven van sloepen en boten zijn er genoeg, en bij elk van hen is er zolang de provisie van de Vaarcadeaubon niet te extreem is zeker belangstelling voor deelname.

Dat laatste is ook niet zo vreemd. Een cadeaubon is voor een deelnemend bedrijf een extra bron van inkomsten die in feite op basis van no cure no pay tot stand komt. Het kost geen tijd of geld, en het vergt van de deelnemer ook geen investeringen.

Unieke branche, unieke kans

Belangrijk is ook dat met deze domeinnaam een cadeaubon in de markt kan worden gezet waarmee een langdurig en behoorlijk stabiel project van stapel loopt. Met een vergrijzende bevolking en een aantrekkende economie zal een cadeaubon als deze de komende jaren alleen maar in populariteit en omvang groeien. Kortom: een unieke kans voor wie op zoek is naar een gezonde uitdaging.

Liever een compleet en startklaar project? Natuurlijk kunnen we de Vaarcadeaubon draaiklaar opleveren, met of zonder de eerste acceptanten.

Interesse?

Neem dan gerust eens contact met ons op.

Trefwoorden:,