ZZPPAS: werkt!

Met eerst de ZZPPAS en daarnaast iets later ook ZZPPOINT zetten we eind februari twee websites in de markt waar elke zzp-er echt baat bij heeft. Dus de ZZPPAS is niet de zoveelste pas waar u niets aan heeft. Integendeel zelfs. de ZZPPAS is een gratis pas die u een enorm breed scala aan voordelen oplevert.

Online, offline en collectief voordeel

Op ZZPPOINT richten we straks een marktplaats in met de vraag naar en het aanbod van diensten van en door zzp-ers. Naast deze algemene marktplaats lanceren we begin 2018, waarschijnlijk rond midden april, een app die een enorme hoeveelheid handige functies heeft waardoor het contact tussen vraag en aanbod sneller, doelgericht en nauwkeuriger verlopen kan. Komt er nu een klus online die bij u past? Dan weet u dat via een pushbericht meteen. Zoekt u juist iemand voor een klus? Zodra de klus online staat weet elke zzp-er die aan de criteria voldoet dat ook meteen.

De ZZPPAS zelf bestaat uit twee delen. De pas zelf is een gratis pas die straks zowel online als offline bruikbaar is. Online in de webwinkel waar het pasnummer meteen de persoonlijke kortingscode is, en waarmee de houder een standaard korting krijgt van tien procent. Dat kan op tal van artikelen op jaarbasis per ondernemer al enorm veel geld schelen. Offline kan op vertoon van de pas korting worden verkregen bij elke aangesloten leverancier.

Op de website zzppas.nl publiceren we alles wat de zzp-er voordeel kan opleveren. Dus geen tips, geen forum, geen adviezen en zeker geen blog. Sec aanbiedingen en nieuws van leveranciers. Zo kan razendsnel worden gezocht wat er nieuw is of in de aanbieding. Eenmaal op snelheid publiceert de website rond de 140 nieuwsberichten per dag.

Maar daar stopt het niet. Want ook collectieve aanbiedingen besparen de zzp-er straks veel geld. Op verzekeringen bijvoorbeeld, of op de leasetermijn van de nieuwe bedrijfswagen. Goedkoper tanken, en een betere deal voor wie zijn of haar facturen wil verkopen of laten voorfinancieren. Want met heel erg veel pashouders is het bedingen van een voordeeltje voor het collectief natuurlijk goed en snel te doen. Beter nog: als we genoeg aanvragen krijgen om ergens achter voordeel aan te gaan doen we dat zeker. Zo kunnen we niet alles, maar wel heel erg veel met korting regelen.

Kortom: een progressieve aanpak, waarbij de simpele regel is dat hoe meer mensen een zzppas hebben hoe meer we kunnen bereiken.

U leest straks alles op zzppas.nl en zzppoint.nl.